Winst Drenthe Cup 2018

Gisteren hadden we de eerste wedstrijd van het seizoen, namelijk de Drenthe Cup. Tijdens de ochtendvaart kwamen we goed uit bij de doelen, maar mistte soms net de precisie om goed op het doel te gooien, wat resulteerde in een 4e plaats in de tussenstand. We wilden natuurlijk graag minimaal 1 plaats klimmen om het podium te kunnen halen! Tijdens de avondvaart lagen de doelen helaas te ver naar links, waardoor het een gevecht werd om zoveel mogelijk links in het deelnemersveld uit te komen. Gelukkig vonden we op een bepaalde hoogte de juiste windrichting, waardoor we 2 van de 4 opdrachten van de avond wisten te winnen. Dit leverde ons uiteindelijk de 1e plaats op! Op naar de volgende wedstrijd: de voorjaarschallenge (14 en 15 april) in Maaseik (België)! #ShareTheThrill

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s